Speciaal Transport

High-tech materiaal, al dan niet shockproof vervoerd, van ontwikkelaar cq leverancier rechtstreeks naar verdeelpunten, medische apparatuur stofvrij en op afdelingsniveau afleveren in ziekenhuizen, kunstvervoer met de juiste luchtvochtigheid van artiest naar museum. Zomaar een greep uit de dagelijkse bezigheden van 2Cargo.

2Cargo specialiseert zich in het dedicated vervoer van hoogwaardige producten. Géén bij-lading, géén overlading, rechtstreeks vervoer van A naar B. Hiervoor hebben specifieke bestelwagens waar de deuren eventueel vanaf afstand kunnen worden geopend en gesloten.

Duidelijke afspraken gecombineerd met vaste of vooraf opgegeven prijzen staan ook hier centraal.

Real-time temperatuur registratie
Als klant kunt u zelf de real-time locatie volgen middels een online registratie-systeem. Het is mogelijk om ook de ontvanger te autoriseren om met het transport “mee te kijken”.

Hoogwaardig geconditioneerde goederen
Bij goederen welke een hoge waarde hebben, of welke een zeer specifiek omgangspatroon hebben gaat 2Cargo nog een stap verder dan haar collega’s. Zo kan er bij eventuele afwijkingen van de vooraf doorgegeven route, of bij een onvoorziene stop onderweg, een alarm worden ingesteld zodat u of de ontvanger hiervan door ons systeem automatisch op de hoogte wordt gebracht.

Extreme beveiliging
Auto-door-lock, een 2e chauffeur aan boord, correspondentie via satteliet of opvolging door een extern beveiligingsbedrijf; allen bestaande mogelijkheden om uw hoogwaardige vracht extra te beveiligen. Daarnaast heeft 2Cargo een uitgebreid kwaliteitssysteem. Bij eventuele calamiteiten of onvoorziene omstandigheden onderweg is er een nauwkeurig noodplan. Dit door geheel Europa.

Value added
Extra handelingen voorafgaand een transport of juist op de plaats van bestemming?
• Opbouwen en afbreken van displays
• Hardware install and return service / plug and play
• Beursvervoer en opslag
• Installeren of verwisselen van apparatuur, drankautomaten of computers
• Monster- en stalencollecties aanvullen
• Projectvervoer
• Just-in-time leveren van winkel inrichtingen
• Duo distributie

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.