Sneltransport

2Cargo is een koeriersbedrijf waarvoor een koerier bedoeld is: op een zeer korte tijd een vracht rechtstreeks van A naar B vervoeren. Een colli vandaag nog naar Berlijn, een vrachtje van 4 pallets morgenvroeg om 07u00 lossen in Madrid. Binnen een uur een prototype komen laden en direct door naar Amsterdam. Dit zijn zomaar een paar aanvragen die dagelijks bij ons binnen vallen.

Een correcte planning is de basis van een succesvolle levering. Wanneer worden uw goederen opgehaald en wanneer worden ze afgeleverd? 2Cargo geeft een zuiver beeld zodat de goederen op het afgesproken moment worden geladen en gelost.

Via een boordcomputer in de (vracht)wagen worden chauffeurs van alle informatie  voorzien. Door een track&tracé systeem zijn wij in staat om u continu te voorzien van de informatie die u nodig heeft om uw goederenstroom te monitoren. Uw goederen zijn dus voortdurend in vertrouwde handen. Een inlogcode geeft u zelfs toegang om met onze planning mee te kijken waar uw zending zich “real time” bevindt.

Vervoer van goederen met een extreem hoge waarde, ADR gevaarlijke goederen, goederen met afwijkende afmetingen en temperatuurgevoelige goederen behoren tot onze specialiteit.
Laden of lossen met laadklep is ons niet vreemd. Kwaliteit en veiligheid staat voorop.

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.